Najnovšie recenzie zo sekcie Nafukovacie matrace
- odolnosť (to video ma dostalo)
- nestabilné
- predražené
neviem či je to tými oblými hranami spolu s výškou ale matrac mi prišiel nestabilný, kúpil som dva aby sme sa s manželkou nerušili prevaľovaním, ale keď som neležal na stred , mal som pocit že sa prevrhnem ako na vratkej loďke.
Za tie prachy to bolo sklamanie.
- Fajn.
- Nic proti.
Ok.
- rýchlo sa nafúkne aj vyfúkne, skladná, vcelku pohodlná, svoj účel plní
svoj účel plní
- Posteľ z veľmi kvalitného materiálu
- Manipulácia je veľmi jednoduchá
- Zabudovaná pumpa i kábel v posteli je proste na nezaplatenie :)
- Po nafúknutí je posteľ príjemne tvrdá - človek ani nemá pocit, že leží na nafukovačke
- Veľkým plusom je priložená taška do ktorej sa dá posteľ po použití vložiť a uskladniť.
- Posteľ cez noc sfukuje iba minimálne.
- Neviem, kedy je posteľ nafuknutá na maximum - stále sa bojím, že to náhodou preženiem a posteľ praskne...
Určite odporúčam. Vlastním už 2kusy a za tú cenu je to fakt veľmi dobrý výrobok. Už by som si ani inú nafukovaciu posteľ nekúpil :)
- Tovar je OK
Odporúčam.
Potel je velkostou aj tvrdostou super, skoda ze nedrzi tlak a musim ju kazdy vecer dofukovat
- nekvalita
som si myslel ze za tu cenu aspon nieco vydrzi ale nie...
sama si robi dierky (ako su vrubky tam su slabe spoje a doslavne sa trha) uz mam 5 dierok ktore lepim sadou na opravu defektov na bicykel a stale pribudaju...
- Posteľ i kreslo zároveň, veľmi dobrý, veľký nafukovací ventil.
Super !!!
- kvalitný povrh
- pohodlná výška postele po nafúknutí pohodlné líhanie a vstávanie(57 cm - výška klasickej postele)
- integrovaná elektrická pumpa pre rýchle nafukovanie
- rozmerovo veľké dvolôžko
- pri otáčaní mierne vŕzga
Plne spĺňala naše požiadavky na pohodlné občasné lôžko na spanie. Má vyhovujúce prevádzkové a kvalitatívne parametre.
Nenáročná na údržbu a ošetrovanie. Prijateľná cena a rýchle doručenie.
Odporúčam produkt. Sami po odskúšaní uvažujeme o nákupe ešte jedného kusa jednolôžka a jedného kusa dvojlôžka pre použitie na chate.
- super
- pre návštevy na jednu noc ideálne
- ľahká manipulácia, jednoduché a rýchle nafúknutie a vyfúknutie
- ľahko skladovateľné
Posteľ som kupovala veľmi narýchlo kvôli víkendovej návšteve priateľov do nového bytu. Veľmi sa osvedčila a hostia boli spokojní. Kúpu vrelo odporúčam.
- pohodlná postel na občasné prespanie
- treba dofukovat čo je normálne
velká spokojnost
- za dva roky styri diery na semisovej strane, ktora bola vyuzivana vzdy ako vrchna cast. Vsetky diery boli presne na istom zhybe rozlicnych kruhov. Na zaklade toho vylucujem nahodne prepichnutie.
pokial sa nezacal vyrobok kazit bol super. Je mozne, ze to mohla byt daka chybna seria vyroby.
- lahko sa nafukuje
- vysoka, nahrada postele
- taska na skladovanie
Velmi dobra nahrada postele, ked pridu navstevy. So zabudovanou pumpou sa lahko nafukuje a aj vyfukuje. Taska na skladovanie postele je prilozena.
- vysoky ako postel, rychlo sa nafuka vdaka zamontovane zariadeniu ktore sa len strci do zasuvky a tiez sa rychlo vyfuka vdaka tomuto zariadeniu, staci len otocit kolieskom :)
- v zimnych mesiacoch je lepsie nan dat deku, lebo predsa len to nie matrac, ale nafukovaci gumenny produkt kde odzeme vassice delicca 50cm, mozno len 30 ked si nanho lahnete a nie je dostatocne nafukany, ale je tam vzduch a ten nie je zohriaty, cize dekaje v zime nutna.
absolutne spokojna,
- Výborná možnosť na rýchlo prespať
- Jednoduchá možnosť nafukovania a sfukovania. Dúfam že sa nepokazí
- Po rozbalení bolo v izbe cítiť gumový puch, ktorý po vyvetraní zmizol
Dobry popis, ktory spĺňal moje potreby na občasné prespanie kámošov,
- Cena, skladnost
- Soanie ako na nafukovacke
Za 15€ ok ako prilezitostna postel pre jedneho hosta.
- praktičnosť
- zatiaľ neviem
zatiaľ spokojnosť
- je podla mojho ocakavania...
- :)))
som spokojny
- celkom komfortne spanie kym sa nepokazi
- velmi nizka kvalita vyrobku
- kratka doba zivotnosti
Postel som kupil pred rokom. Po polroku sa v nej vytvorily dve male dierky a postel sa stala nepouzitelna. Tovar som reklamoval (nakup v HEJ.SK) a o mesiac mi poslali novu postel. Postovne tam samozrejme som musiel zaplatit. Po polroku pouzivania sa roztrhla vnutorna kamera a presne uprostred postele vznikol velky hrb, zase je nepouzitelna. Mohol by som to znova reklamovat, ale uz nechcem mat nic spolocne s vyrobkamy od firmy Intex. Nechcem kazdych polroka balit nieco do krabice, posielat spat do obchodu, platit postovne a mesiac cakat na novy vyrobok. Postel som nepouzival ako nahradu normalnej, len obcas pre navstevy. Podobne problemy (kratka zivotnost) mal s inym modelom postele od Intex aj moj kamarat. Pre porovnanie: moj brat si kupil postel Coleman a spi na nej uz rok(!) kazdy den a nema s nou ziaden problem. Podla mna vyrobok za 60 Eur by mohol vydrzat viac ako 10 nafuknuti.
- super odporučam
tento produkt som si vybrala kvoli cenovej prístupnosti ,v porovnaní s inými nafukovacími postelami , je to fajn napad pre priležitostne spanie za 3 minuty je nafuknuta a takisto za 3 minuty sfuknuta a nezabera mi miesto v dome , tak akokeby som musela kupovat rozkladacie pohovky
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »