Najnovšie recenzie zo sekcie Nafukovacie matrace
prvy madrac sfukoval.. ale v Sportisimo nam ho vymenili a druhy je v poriadku.. jednoducha manipulacia
Nafukovaci gauč ktorý som si objednal došiel poškodený dieravy vyfukoval a na tom najhoršie je že to bol dar pre známeho hanbil som sa niečo strašné neodporúčam tento obchod nemajú telefónne číslo iba mailová komunikácia hrozne zvoľte iný obchod ako tento
Nafukovacia posteľ je materialovo príjemná, a taktiež pohodlná pre spánok. Nafuknutie zodpovedá času v opise, super. Hostia sa nestazovali, boli milo prekvapení touto alternatívou. V budúcnosti sa určite priklonia k tejto značke.
- Pekný vzhľad
- Dostatočná výška
- Dá sa odsat vzduch,a ľahšie tak spratat
- Posteľ vrzga keď sa na nej človek otáča
Intex 64150 Dura Beam Queen Standard series 152 x 203 x 25 cm se zvednutým podhlavníkem a elektrickou pumpou
- Elektricka pumpa a rychle nafukovanie a vyfukovanie. Postel je prijemna a priestranna. Spokojnost zarucena
Máme ho na záhradke. Celá rodina spokojná. Matrac je super v pomere cena kvalita. Určite odporúčam.
zatvárací ventil nedrží, potom vyfúkne vzduch z matraca
oceňujem šírku pre jednu osobu
- Mal by mať zvýšený podhlavník.
Rýchle bezproblémové nafukovanie
- Krásna a pohodlná. Vysoká.
Nafukovacia posteľ vyzerá krásne, stredne mäkká, vysoká a preto tak pohodlná pre každého. Používam ho na terase na slnku. Pokiaľ dobre drží vzduch. V porovnaní s konkurenciou je lepšia.
Výrobok je nekvalitný alebo kazovy , prepúšťa vzduch za chvilu je prázdny
- uplne bez namahy nafukne i vyfukne ak je k dispozicii 230V zasuvka
zsa tu cenu skvely produkt a ostava len dufat, ze bude mat dost dobru zivotnost
- Rýchle nafukovanie
- Pohodlná matrac
Doporučila mi ho susedka
- Jednoduchá manipulacia
- Dobrý pevný madrac, aj keď je iba nafukovací
Odporúčam, na chatu ako stvorený, keď príde viacej ľudí majú sa kde vyspať.
- Po nafúknutí vydržal bez dofukovania 3 dni
- Vhodna aj ako posteľ do stanu či doma pre návštevu.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »