Najnovšie recenzie zo sekcie Nafukovacie matrace
- Ok, na príležitostné spanie
- Nafukovací vankúš je na nás príliš vysoký a pritvrdý
Ok na príležitostné spanie, ale už by som volila variantu bez "vankúša"
produkt splnil očakávania
- Kým dokupim novú posteľ alebo na stanovačku. Vyborne sa spí.
- Super cena a kvalita
Spi sa na nej výborne. Je vysoká ako váľanda takže mi to vyhovuje. Povrch je príjemný.
- rýchla manipulácia nafúkanie a sfúknutie veľmi úsporná a spratná posteľ
- Po nafuknuti sa do hodiny svojvolne vyfukla
Produkt neodporúčam, netesní, vyfukol sa hodinu po nafuknuti. Skúšané doma na čistom rovnom povrchu. Našťastie. Vrátiť sa to nedá, lebo už bol rozbalený (ale ako inak zistiť, či plní účel, že? ) . Ešte že sme to zistili pred ostrou prevádzkou.
- Veľmi stabilná a pohodlná posteľ, príjemný povrch. Spala som na nej vyše mesiaca, ani raz som nepotrebovala dofúkať. Postele tejto značky vrelo odporúčam.
Posteľ hneď pri prvom použití sfúkla, našla som na nej malú dierku, tak neviem objektívne zhodnotiť, ale pretože som zakúpila ešte ďalšie dve postele, s ktorými som veľmi spokojná, takto hodnotím. Komunikácia s obchodom mailom, reklamácia bola vybavená k mojej spokojnosti. Vrelo odporúčam.
- Pevná, vysoká posteľ, veľmi jednoduchá manipulácia, tvrdosť si viete prispôsobiť, kvalitný produkt
- Rýchla manipulácia,dobre využitie
- Dobre sa späť na tom
- Lacné
Materiál je pevný, zároveň vrchná časť je jemná. Je ľahko nafukovateľný a pohodlný. Som spokojná s kvalitou a cenou.
- vyskúšaný a zatiaľ spokojnost
- Madrac vyhovuje poziadavkam, rychlo sa nafukne.
Nie je samonafukovací.
OK
Rýchle nafukovanie cca 2 min, pohodlná posteľ
- Slušná posteľ .. vstavaná pumpa ... rýchle nafúknutie a sfuknutie
- Dosť hlasne vŕzganie gumených časti matraca
- Láska na prvý pohľad, krásny dizajn, jednoduchá manipulácia a hl. vôbec nevyfukuje, drží pevný tvar..
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »